Bruiloftarrangement details

Bruiloftarrangement details

<< Terug naar zoekresultaten

Doe-het-zelf Midweekbruiloft hoogseizoen (di t/m do)

€ 7.950,00 incl. BTW

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat ontzettend leuk dat jullie aan de Heische Hoeve denken voor een onvergetelijk feestweekend! Het concept van De Heische Hoeve is uniek in Nederland en bekend tot ver over de landsgrenzen. Wat maakt onze Doe-Het-Zelf-Bruiloft nou eigenlijk zo bijzonder?

Geen verplichtingen of vaste huiscateraar
Natuurlijk ken je de meeste standaardlocaties in jullie omgeving wel, en heb je daar al eerder een feest gehad van familie of vrienden. Maar jullie zoeken echt iets anders, een sfeervolle buitenlocatie waar je helemaal je eigen sfeer kunt bepalen en waar je niet vast zit aan allerlei verplichtingen met de horeca-ondernemer of de huiscateraar. En nee, daar presenteren wij geen rekening voor en we vragen ook geen kurkengeld. Wij willen gewoon dat jullie en wij er allebei een goed gevoel bij hebben. Het is tenslotte jullie feestje!

Sfeervolle buitenlocatie om te trouwen
De sfeer van de kersenboerderij, het landgoed, de boomgaard, de riante tuin en de zalen passen helemaal bij een bruiloft in landelijke sfeer. En niet onbelangrijk: we hebben voldoende parkeerruimte, meer dan 100 gasten kunnen hun auto gratis kwijt bij De Heische Hoeve. De Heische Hoeve beschikt over 28 hotelkamers, dus er is altijd een ruimte voor jullie zelf, waar je tussen de bedrijven door even tijd voor jezelf kunt hebben, maar denk ook aan make-up, de kapper, visagie, of gewoon even het opfrissen of eventueel verkleden.

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie
De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romatisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Styling & decoratie
Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!

Alvast heel veel voorbereidingsplezier toegewenst!

 

 

Tips in de omgeving

In de omgeving van de Heische Hoeve zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Sommigen op loopafstand, anderen op 3-4 autokilometers. Daarnaast zijn er diverse leuke mogelijkheden voor (internationale) gasten om de omgeving te verkennen! We inspireren jullie graag!
 
De Dassenhut
Een absolute aanrader is de Dassenhut! Heerlijk logeren in het bos! Deze fantastische 'honeymoonlodge' ligt op ongeveer 300mtr van de Heische Hoeve en wordt door de meeste bruidsparen gehuurd als bruidssuite. Dichtbij alle gasten, maar toch ook even de ruimte om je in alle rust terug te trekken. Er is zelfs een speciaal geheim bruggetje zodat je door de kersenboomgaard naar de lodge kunt sluipen.
Contactgegevens: Twan & Arieke Kuijpers, Bosweg 1, 5472 LD Loosbroek 06-14641983 / 0413-378847 twankuijpers@kpnmail.nl
 
De Loosbroekse Hooiberg
De Loosbroekse Hooiberg ligt op ongeveer 500mtr (loop)afstand van De Heische Hoeve en beschikt over 4 slaapkamers, 2 huiskamers en 2 badkamers voor 10 gasten. Ideaal om bruiloftsgasten of de cateraar onder te brengen. 
Contactgegevens: Jurgen & Patricia van der Heijden, Bosweg 2 5472 LD Loosbroek  06-43490820 Jurgen.Patricia@hetnet.nl www.loosbroeksehooiberg.nl
 
B&B, groepsaccommodatie en appartement Herkenhoek
De Herkenhoek ligt op 2,2km (fiets)afstand en beschikt over 2 accommodaties. In het appartement kunnen maximaal 6 gasten verblijven, er zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. De
groepsaccommodatie is geschikt voor 10-22 gasten en hier zijn 5 slaapkamers en 2 sanitairruimtes. 
Contactgegevens: Ria & Sjefri van Esch, Hommelsedijk 6a, 5473 Heeswijk-Dinther 06-83055853,
info@herkenhoek.nl  www.herkenhoek.nl   
 
IJsboerderij De Cleefshoeve
IJsboerderij de Cleefshoeve is gelegen op 500mtr van De Heische Hoeve. Hun ambachtelijke boerderij-ijs wordt bereidt met de room en melk van eigen koeien. Ze verhuren ook ijskarren met personeel, bijvoorbeeld voor het dessert op je bruiloft. 
Contactgegevens: Familie van Cleef, Berkenvenseweg 2, 5473 NN Heeswijk-Dinther 0413 229929 j.vancleef@hetnet.nl www.cleefshoeve.nl
 
 
 
Cultuurtips    
Kasteel Heeswijk 3 km - Rondleiding € 7,00 p.p.  www.kasteelheeswijk.nl  
Kilsdonkse Molen 3 km - Rondleiding € 4,50 p.p.  www.kilsdonksemolen.nl  
Museumboerderij 2 km - Rondleiding € 3,50 p.p.  www.museumboerderij.nl  
Binnendieze 15 km - Rondvaart € 8,00 p.p.   www.binnendieze.nl  

Specificaties

Prijs
€ 7.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
juli, augustus
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • Fusten bier (100l)

Tevredenheid Doe-het-zelf Midweekbruiloft hoogseizoen (di t/m do)

Vriendelijkheid personeel
9.5
Algemene oordeel
9.3
Algehele verzorging
8.4
Inrichting locatie
8.9
Schoonmaak locatie
9.3
Comfort bed
8.0
Comfort douche
8.0
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
17

Gastenboek

 • 8 augustus - Tom en Laura van Zutphen (50 pers) Prachtige locatie, heerlijk om zo'n ruimte voor 'jezelf' te hebben. John is een topper!
 • 28 juli - Maurice & Marieke Sammels (87 pers) Na 3 jaar vertraging door gedwongen uitstel vanwege corona maatregelen, hebben we in de week van 25 july 2023 toch eindelijk onze trouwerij kunnen houden. De support, behulpzaamheid, en meedenkendheid van het team bij de heische hoeve vooraf, de ruimte en rust in het prachtige gebouw en tuin, kamers voor veel van onze gasten om te overnachten en de dagen na de bruiloft ook gezellig zamen door te brengen, het was allemaal het wachten waard want we hebben echt een super ontspannen maar oh zo mooie bruiloft gehad op deze unieke locatie.
 • 24 juli - Lynn en Yoran O'Callaghan (150 pers) Prachtige locatie, met veel mogelijkheden. Fijn dat de medewerkers altijd bereid waren vragen te beantwoorden of iets op te lossen.
 • 19 augustus - Angelo & Eline Philippi (60 pers) Na een aantal keer onze bruiloft verzet te moeten hebben, hebben we pasgeleden echt onze droombruiloft gevierd. Bij aankomst zag de locatie er al super uit en nadat we het met onze eerste gasten hadden versierd, was het echt een totaalplaatje! Leuk ook dat je alles zelf in de hand hebt zodat je de bruiloft goed kunt personaliseren met allemaal details. Aanrader dus!
 • 13 augustus - Lynn Van Baaren en Bart (100 pers) Wij hebben bij de Heische Hoeve onze droom bruiloft waar kunnen maken!
 • 23 september - Sjoerd Appels (60 pers) Fantastische locatie, mooi weer en een prachtige dag hebben wij gehad. We zijn getrouwd op het trouweiland, geborreld op het terras met een heerlijke BBQ. Gedanst in de Leijgraaffzaal en de meest mooie bijzondere momenten beleeft op de Heische Hoeve. En het is zo fijn dat ook het personeel met ons meedacht! Wat een gastvrije locatie, iedereen van de gasten heeft genoten en wij helemaal! Alles kan en niets moet! De Heische Hoeve is een echte aanrader!
 • 29 augustus - Bruiloft Sheila Cooper en Kerin Paulus (150 pers) Super mooie locatie met een geweldige sfeer. Als jij een landelijke locatie zoekt voor een echt familie feest, dan is dit d plek voor jullie!
 • 17 augustus - Mascha en James Spanjers (90 pers) James en ik hebben echt absolute een van onze mooiste momenten van ons leven hier beleefd tijdens onze bruiloft. We hebben vele complimenten gekregen over de locatie, organisatie en aankleding. Heel fijn personeel van de heische hoeve om contact mee te hebben! Een dikke aanrader voor ons. Super bedankt!

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie
De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romantisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Styling & decoratie
Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!

Aantal gasten
Het aantal feestgangers is gemaximeerd op 200 avondgasten (meer kan, maar in overleg). Daarvan kunnen maximaal 56 gasten blijven slapen in de hotelkamers van de Heische Hoeve.

Drank
De verhuur van de locatie is inclusief onbeperkt koffie, thee, onbeperkt frisdrankenassortiment en fust bier (100l) en 40 flessen wijn (rood, wit, rosé, zoet). Extra drank mag je uiteraard zelf regelen of is via ons verkrijgbaar.

Inventaris
Al ons meubilair en servies en glaswerk e.d. staat kosteloos tot je beschikking. We hebben een inventarislijst, die kun je bij ons opvragen. De aantallen kunnen mettertijd veranderen door dagelijks gebruik, breuk e.d.. Je kunt daarom geen 'rechten' ontlenen aan de lijst, het is slechts een indicatie van de aanwezige materialen. Kom je materialen tekort dan kun je zelf bijhuren. 

Muziek buiten
De Heische Hoeve heeft geen vergunningen voor geluid buiten. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan. Akoustische of licht versterkte muziek is als achtergrondmuziek wel mogelijk, maar geen band of DJ buiten dus. Na 22.00 uur mag er sowieso buiten geen muziek meer te horen zijn en moeten de deuren van de feestzaal gesloten worden. Er is airco aanwezig in de zaal.
Wordt deze regel overtreden èn ervaren onze buren overlast? Dan ben je de borg kwijt en gaan de betreffende buren op jullie kosten uit eten. In het uiterste geval kan het feest zelfs worden stilgelegd. Houd daar dus rekening mee! 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan op de Heische Hoeve. We maken een uitzondering voor blinde-geleide-honden en eventueel een hond die de trouwringen komt brengen.

Vuurwerk
Vuurwerk en/of wensballonnen zijn niet toegestaan op onze locatie. In verband met overlast voor de buren en de hoeveelheid bomen die er op en om de locatie zijn.

Concept Programma

We hebben hieronder een concept-programma opgesteld, louter om jullie een beetje te inspireren. Uiteraard kun je helemaal je eigen gang gaan, dus gooi dit programma lekker overboord als je zelf een hele andere invulling voor ogen hebt. Hopelijk kunnen we jullie hiermee organisatorisch een beetje op weg helpen.
 
Dinsdag
13.30 uur Inloop & ontvangst
  De Leijgraafzaal is voor jullie beschikbaar vanaf 13.30 uur. De kamersleutels reiken we uit zodra de kamers schoon zijn. De keuken vanaf 18.00 uur en de Dommelzaal vanaf 21.30 uur (of eerder indien er geen gasten zijn)
   
14.00 uur Aanvang voorbereiding met select gezelschap
   
18.00 uur Even opfrissen
   
19.00 uur BBQ-en met select gezelschap & pre-party
   
00.00 uur Overnachting
   
Woensdag Jullie grote dag!
   
10.00 uur Bruidskapper en make-up
   
10.30 uur Finishing touch styling binnen en buiten
   
12.00 uur Lunch
   
13.00 uur Ontvangst van de daggasten
   
14.00 uur Trouwceremonie op het trouweiland in de tuin
   
15.00 uur Toast & bruidstaart
   
15.30 uur Borrel in de tuin
   
17.00 uur Diner of BBQ op het overdekte terras
   
19.30 uur Opfrismoment
   
20.00 uur Ontvangst avondgasten
   
20.30 uur Feest
   
01.00 uur Einde feest, uitzwaaien bruidspaar naar de Honeymoonlodge (optioneel)
   
02.00 uur Mogelijkheid voor nazit bij het kampvuur tot in de kleine uurtjes
   
Donderdag  
09.30 uur Uitchecken en ontbijt / brunch in de tuin met select gezelschap
   
11.00 uur Start afbouwen en opruimen 
   
14.00 uur Oplevering locatie & vertrek
 
 

<< Check hier online onze beschikbaarheid >>

 

Bijkomende kosten naast de huursom:

 • € 500 Schoonmaakkosten
 • € 500 Borg
 • € 350 energiekosten
 • € 7,50 Linnenpakket p.p. (verplicht)
 • € 1,40 Toeristenbelasting p.p.p.n.
 • € 10,- Per kampeerplaats voor 2 p.p.n.

Betalingsvoorwaarden

 • 25% aanbetaling bij boeking
 • 75% + borg uiterlijk 3 weken voor aankomst
 

 

Specificaties

Prijs
€ 7.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
juli, augustus
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • Fusten bier (100l)

Tevredenheid Doe-het-zelf Midweekbruiloft hoogseizoen (di t/m do)

Vriendelijkheid personeel
9.5
Algemene oordeel
9.3
Algehele verzorging
8.4
Inrichting locatie
8.9
Schoonmaak locatie
9.3
Comfort bed
8.0
Comfort douche
8.0
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
17

Gastenboek

 • 8 augustus - Tom en Laura van Zutphen (50 pers) Prachtige locatie, heerlijk om zo'n ruimte voor 'jezelf' te hebben. John is een topper!
 • 28 juli - Maurice & Marieke Sammels (87 pers) Na 3 jaar vertraging door gedwongen uitstel vanwege corona maatregelen, hebben we in de week van 25 july 2023 toch eindelijk onze trouwerij kunnen houden. De support, behulpzaamheid, en meedenkendheid van het team bij de heische hoeve vooraf, de ruimte en rust in het prachtige gebouw en tuin, kamers voor veel van onze gasten om te overnachten en de dagen na de bruiloft ook gezellig zamen door te brengen, het was allemaal het wachten waard want we hebben echt een super ontspannen maar oh zo mooie bruiloft gehad op deze unieke locatie.
 • 24 juli - Lynn en Yoran O'Callaghan (150 pers) Prachtige locatie, met veel mogelijkheden. Fijn dat de medewerkers altijd bereid waren vragen te beantwoorden of iets op te lossen.
 • 19 augustus - Angelo & Eline Philippi (60 pers) Na een aantal keer onze bruiloft verzet te moeten hebben, hebben we pasgeleden echt onze droombruiloft gevierd. Bij aankomst zag de locatie er al super uit en nadat we het met onze eerste gasten hadden versierd, was het echt een totaalplaatje! Leuk ook dat je alles zelf in de hand hebt zodat je de bruiloft goed kunt personaliseren met allemaal details. Aanrader dus!
 • 13 augustus - Lynn Van Baaren en Bart (100 pers) Wij hebben bij de Heische Hoeve onze droom bruiloft waar kunnen maken!
 • 23 september - Sjoerd Appels (60 pers) Fantastische locatie, mooi weer en een prachtige dag hebben wij gehad. We zijn getrouwd op het trouweiland, geborreld op het terras met een heerlijke BBQ. Gedanst in de Leijgraaffzaal en de meest mooie bijzondere momenten beleeft op de Heische Hoeve. En het is zo fijn dat ook het personeel met ons meedacht! Wat een gastvrije locatie, iedereen van de gasten heeft genoten en wij helemaal! Alles kan en niets moet! De Heische Hoeve is een echte aanrader!
 • 29 augustus - Bruiloft Sheila Cooper en Kerin Paulus (150 pers) Super mooie locatie met een geweldige sfeer. Als jij een landelijke locatie zoekt voor een echt familie feest, dan is dit d plek voor jullie!
 • 17 augustus - Mascha en James Spanjers (90 pers) James en ik hebben echt absolute een van onze mooiste momenten van ons leven hier beleefd tijdens onze bruiloft. We hebben vele complimenten gekregen over de locatie, organisatie en aankleding. Heel fijn personeel van de heische hoeve om contact mee te hebben! Een dikke aanrader voor ons. Super bedankt!

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.

Check beschikbaarheid

Specificaties

Prijs
€ 7.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
juli, augustus
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • Fusten bier (100l)

Tevredenheid Doe-het-zelf Midweekbruiloft hoogseizoen (di t/m do)

Vriendelijkheid personeel
9.5
Algemene oordeel
9.3
Algehele verzorging
8.4
Inrichting locatie
8.9
Schoonmaak locatie
9.3
Comfort bed
8.0
Comfort douche
8.0
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
17

Blog

 • Lees nu het gratis inspiratiemagazine!
  Een bohemian wedding, een festivalbruiloft of juist een winterwedding? Laat je inspireren en bekijk nu ons gratis inspiratiemagazine >>
 • Bizzey Leo & Renee trouwden op de Heische Hoeve in bohemian sfeer met veel entertainment.
  Rapper Bizzey vierde dit jaar de eerste drie jaar van zijn solocarrière met een groots popconcert in een uitverkochte AFAS Live. In 2014 trouwden Bizzey Leo zijn grote liefde Renée op de Heische Hoeve, helemaal in bohemian, festival...
 • Wie is de mol-deelneemster Evelien de Bruijn trouwde op de Heische Hoeve met haar Paul
  Evelien de Bruijn beleefdeeen ‘topdag’ tijdens haar bruiloft op de Heische Hoeve in 2015. De Hart van Nederland-presentatrice en Wie is de mol-deelneemster trouwde in Brabant met haar voormalige baas en radiomaker Paul van der Lugt....

Bekijk alle blogberichten