Bruiloftarrangement details

Bruiloftarrangement details

<< Terug naar zoekresultaten

Doe-het-zelf Weekendbruiloft hoogseizoen (vr t/m zo)

€ 10.950,00 incl. BTW

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat ontzettend leuk dat jullie aan de Heische Hoeve denken voor een onvergetelijk feestweekend! Het concept van De Heische Hoeve is uniek in Nederland en bekend tot ver over de landsgrenzen. Wat maakt onze Doe-Het-Zelf-Bruiloft nou eigenlijk zo bijzonder?

Geen verplichtingen of vaste huiscateraar
Natuurlijk ken je de meeste standaardlocaties in jullie omgeving wel, en heb je daar al eerder een feest gehad van familie of vrienden. Maar jullie zoeken echt iets anders, een sfeervolle buitenlocatie waar je helemaal je eigen sfeer kunt bepalen en waar je niet vast zit aan allerlei verplichtingen met de horeca-ondernemer of de huiscateraar. En nee, daar presenteren wij geen rekening voor en we vragen ook geen kurkengeld. Wij willen gewoon dat jullie en wij er allebei een goed gevoel bij hebben. Het is tenslotte jullie feestje!

Sfeervolle buitenlocatie om te trouwen
De sfeer van de kersenboerderij, het landgoed, de boomgaard, de riante tuin en de zalen passen helemaal bij een bruiloft in landelijke sfeer. En niet onbelangrijk: we hebben voldoende parkeerruimte, meer dan 100 gasten kunnen hun auto gratis kwijt bij De Heische Hoeve. De Heische Hoeve beschikt over 28 hotelkamers, dus er is altijd een ruimte voor jullie zelf, waar je tussen de bedrijven door even tijd voor jezelf kunt hebben, maar denk ook aan make-up, de kapper, visagie, of gewoon even het opfrissen of eventueel verkleden.

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie
De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romatisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Styling & decoratie
Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!

Alvast heel veel voorbereidingsplezier toegewenst!

 

 

Tips in de omgeving

In de omgeving van de Heische Hoeve zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Sommigen op loopafstand, anderen op 3-4 autokilometers. Daarnaast zijn er diverse leuke mogelijkheden voor (internationale) gasten om de omgeving te verkennen! We inspireren jullie graag!
 
De Dassenhut
Een absolute aanrader is de Dassenhut! Heerlijk logeren in het bos! Deze fantastische 'honeymoonlodge' ligt op ongeveer 300mtr van de Heische Hoeve en wordt door de meeste bruidsparen gehuurd als bruidssuite. Dichtbij alle gasten, maar toch ook even de ruimte om je in alle rust terug te trekken. Er is zelfs een speciaal geheim bruggetje zodat je door de kersenboomgaard naar de lodge kunt sluipen.
Contactgegevens: Twan & Arieke Kuijpers, Bosweg 1, 5472 LD Loosbroek 06-14641983 / 0413-378847 twankuijpers@kpnmail.nl
 
De Loosbroekse Hooiberg
De Loosbroekse Hooiberg ligt op ongeveer 500mtr (loop)afstand van De Heische Hoeve en beschikt over 4 slaapkamers, 2 huiskamers en 2 badkamers voor 10 gasten. Ideaal om bruiloftsgasten of de cateraar onder te brengen. 
Contactgegevens: Jurgen & Patricia van der Heijden, Bosweg 2 5472 LD Loosbroek  06-43490820 Jurgen.Patricia@hetnet.nl www.loosbroeksehooiberg.nl
 
B&B, groepsaccommodatie en appartement Herkenhoek
De Herkenhoek ligt op 2,2km (fiets)afstand en beschikt over 2 accommodaties. In het appartement kunnen maximaal 6 gasten verblijven, er zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. De
groepsaccommodatie is geschikt voor 10-22 gasten en hier zijn 5 slaapkamers en 2 sanitairruimtes. 
Contactgegevens: Ria & Sjefri van Esch, Hommelsedijk 6a, 5473 Heeswijk-Dinther 06-83055853,
info@herkenhoek.nl  www.herkenhoek.nl   
 
IJsboerderij De Cleefshoeve
IJsboerderij de Cleefshoeve is gelegen op 500mtr van De Heische Hoeve. Hun ambachtelijke boerderij-ijs wordt bereidt met de room en melk van eigen koeien. Ze verhuren ook ijskarren met personeel, bijvoorbeeld voor het dessert op je bruiloft. 
Contactgegevens: Familie van Cleef, Berkenvenseweg 2, 5473 NN Heeswijk-Dinther 0413 229929 j.vancleef@hetnet.nl www.cleefshoeve.nl
 
 
 
Cultuurtips    
Kasteel Heeswijk 3 km - Rondleiding € 7,00 p.p.  www.kasteelheeswijk.nl  
Kilsdonkse Molen 3 km - Rondleiding € 4,50 p.p.  www.kilsdonksemolen.nl  
Museumboerderij 2 km - Rondleiding € 3,50 p.p.  www.museumboerderij.nl  
Binnendieze 15 km - Rondvaart € 8,00 p.p.   www.binnendieze.nl  

Specificaties

Prijs
€ 10.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
30 april - 1 oktober
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • fusten streekpilsener (100liter)

Tevredenheid Doe-het-zelf Weekendbruiloft hoogseizoen (vr t/m zo)

Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemene oordeel
9.2
Algehele verzorging
8.9
Inrichting locatie
9.0
Schoonmaak locatie
9.0
Comfort bed
9.0
Comfort douche
8.7
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
26

Gastenboek

 • 8 juli - Liza & Jos Cornet (200 pers) We hebben een te gek feestweekend gehad op de Heische Hoeve. Het was super dat we alles naar wens konden inrichten en gebruiken. Dat vraagt natuurlijk wel de nodige voorbereidingen. Ook onze gasten vonden de locatie helemaal top.
 • 27 september - Carmen en Karin Glorie (100 pers) Unieke locatie voor het organiseren van een wedding-weekend festival. Met zelfs een eilandje waar je bijvoorbeeld de trouwceremonie kunt houden. Zo leuk dat al onze gasten konden blijven slapen in het hotel en op de camping. Onvergetelijk!
 • 12 september - Dynamics BV (100 pers) We hebben de bruiloft van ons dromen gehad op een hele fijne locatie!
 • 5 september - Phi-Ngan en Roland Phan (100 pers) Het is fijn om je eigen bruiloft te kunnen organiseren.
 • 1 augustus - Liebe, Glück und Konfetti (144 pers) Ein wundervoller Ort, der einem das Gefühl von Leichtigkeit verleiht. Man fühlt sich gleich wie im Urlaub.
 • 8 oktober - Karin De Vaan (55 pers) Ik vind de Heische Hoeve en Top locatie. Er hangt een geweldige sfeer en je kan er alle kanten mee op. Je krijgt alle medewerking van het personeel, ook al hebben ze het nog zo druk, ze nemen echt de tijd voor je. Echt gewoon super
 • 1 oktober - Karin De Vaan (55 pers) Wij hebben afgelopen september onze bruiloft gevierd op de Heische Hoeve, en dit was fantastisch. Wij troffen het enorm met het weer, dus konden wij ook trouwen op Het Trouweiland, Gewoon geweldig. De locatie is top en heeft zo'n gezellige uitstraling. Iedereen voelt zich daar meteen thuis. Er is ruimte genoeg en wil je met de hele bubs bij elkaar zitten of even een momentje voor je zelf. Dat kan daar allemaal, er zijn zoveel plekjes waar je heen kunt. Er is ook van alles mogelijk. En heb je een vraag op opmerking, het personeel staat altijd voor je klaar. Ook al hebben zij het druk. Echt een 10 plus voor personeel en zeker ook voor de locatie. Kortom GEWELDIG! Meinard en Karin
 • 10 september - Bruiloft Maureen & Sander (53 pers) Het weer zat helaas niet helemaal mee maar ondanks dat was het een fantastisch weekend geweest. Iedereen was onder de indruk van de locatie!
 • 8 september - Bruiloft Daniel en Manon (100 pers) Wij hebben een geweldig trouwweekend gehad, we waren erg enthousiast.Tops waren er vele; de overdracht, de hulp die we gehad hebben op de vrijdag, en natuurlijk de locatie zelf, die prachtig onderhouden is. Al met al was alles prima geregeld en waren de kamers heel netjes.
 • 3 september - Bruiloft Paul & Evelien (100 pers) Wat een fantastisch weekend hebben we achter de rug. Vrijdag barstten de feestelijkheden al los met een diner voor vrienden en familie en zaterdag was ook echt zo'n topdag.
 • 3 september - Bruiloft Renee & Leo (Bizzey) (100 pers) Het was geweldig! Vivian (weddingplanner het Bruidsmeisje) heeft echt de bruiloft van onze dromen waar weten te maken. De perfecte locatie en geweldig leuke aankleding.
 • 29 augustus - Bruiloft Dick en Rianne (100 pers) Omdat we zo lang hebben gewacht om te trouwen, hebben we al veel bruiloften gezien. We hebben dan ook allemaal elementen die we bij andere bruiloften tof vonden gecombineerd tot onze eigen bruiloft. Om zelf te kunnen genieten hebben we voor een weddingplanner gekozen om op de dag diverse zaken in goede banen te leiden. Een drie-daags evenement waarbij er een kleine club vanaf het begin erbij was. Uiteindelijk kwam er nog het grote publiek á 300 man, en werden we de day after wakker met nog 100 extra slaap gasten. We hadden drie Dj's, een top band, vier foodtrucks, een douglas houten ijsbar, een kok voor de lunch en een bizartoffe locatie waar wij alles zelf mochten regelen en uitvoeren. Kon niet beter!
 • 29 augustus - Bruiloft Marlieke & Alec (90 pers) Ons feest bij de Heische Hoeve was mooier dan we hebben durven dromen. Alles klopte, 3 dagen met familie en vrienden was onbeschrijfelijk bijzonder!
 • 29 augustus - Bruiloft Marlieke & Alec (90 pers) We waren op zoek naar een locatie waar we met al onze gasten konden verblijven. Dan denk je toch al snel aan een hotel of jeugdherberg, of iets in die richting. Wij wilden echt een locatie met veel sfeer, veel buitengelegenheid en iets waar we ons goed zouden voelen. Toen we de Heische Hoeve online vonden, waren we eigenlijk op slag verliefd. De knusse uitstraling, de natuur, de mogelijkheden en 60 slaapplekken! Alles waar we naar op zoek waren!
 • 29 augustus - Bruiloft Kaye en Antoine (125 pers) Trouwen op Heische Hoeve is iets wat ik elk bruidspaar aan zou raden. Een heerlijke plek voor een zomerbruiloft met alles onder een dak. Onder een stralende zonnehemel trouwden wij er in 2015. Een geweldige, bruisende combinatie van Vlaamse en Britse feestvierders. Een dag met een lach en een traan, plezier en een spetterend feest dat tot in de kleine uurtjes doorging. Aanrader!
 • 26 juni - Bruiloft Arjan en Linda (55 pers) Een week na ons trouwweekend kijken wij met enorm veel geluk en plezier terug op het fantastische weekend. Het klinkt wellicht wat cliché maar het is een onvergetelijk weekend geworden op jullie schitterende locatie. Wat was het fijn om met de hulp van onze vrienden en familie het op onze eigen manier in te vullen. Super bedankt en complimenten aan alle medewerkers voor alle hulp zowel voor en tijdens het weekend.
 • 14 januari - Bruiloft Elise & Thomas (120 pers) dat deze locatie aan te bevelen is

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie
De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romantisch eiland in de tuin! Wat is er nu leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Styling & decoratie
Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!

Aantal gasten
Het aantal feestgangers is gemaximeerd op 200 avondgasten (meer kan, maar in overleg). Daarvan kunnen maximaal 56 gasten blijven slapen in de hotelkamers van de Heische Hoeve.

Drank
De verhuur van de locatie is inclusief onbeperkt koffie, thee, onbeperkt frisdrankenassortiment en fust bier (100l) en 40 flessen wijn (rood, rosé, droog, zoet). Extra drank mag je uiteraard zelf regelen of is via ons verkrijgbaar.

Inventaris
Al ons meubilair en servies en glaswerk e.d. staat kosteloos tot je beschikking. We hebben een inventarislijst, deze kun je bij ons opvragen. De aantallen kunnen mettertijd veranderen door dagelijks gebruik, breuk e.d.. Je kunt daarom geen 'rechten' ontlenen aan de lijst, het is slechts een indicatie van de aanwezige materialen. Kom je materialen tekort dan kun je zelf bijhuren. 

Muziek buiten
De Heische Hoeve heeft geen vergunningen voor geluid buiten. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan. Akoustische of licht versterkte muziek is als achtergrondmuziek wel mogelijk, maar geen band of DJ buiten dus. Na 22.00 uur mag er sowieso buiten geen muziek meer te horen zijn en moeten de deuren van de feestzaal gesloten worden. Er is airco aanwezig in de zaal.
Wordt deze regel overtreden èn ervaren onze buren overlast? Dan ben je de borg kwijt en gaan de betreffende buren op jullie kosten uit eten. In het uiterste geval kan het feest zelfs worden stilgelegd. Houd daar dus rekening mee! 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan op de Heische Hoeve. We maken een uitzondering voor blinde-geleide-honden en eventueel een hond die de trouwringen komt brengen.

Vuurwerk
Vuurwerk en/of wensballonnen zijn niet toegestaan op onze locatie. In verband met overlast voor de buren en de hoeveelheid bomen die er op en om de locatie zijn.

Concept Programma

We hebben hieronder een concept-programma opgesteld, louter om jullie een beetje te inspireren. Uiteraard kun je helemaal je eigen gang gaan, dus gooi dit programma lekker overboord als je zelf een hele andere invulling voor ogen hebt. Hopelijk kunnen we jullie hiermee organisatorisch een beetje op weg helpen.
 
Vrijdag
13.30 uur Inloop & ontvangst
  De Leijgraafzaal is voor jullie beschikbaar vanaf 13.30 uur. De kamersleutels reiken we uit zodra de kamers schoon zijn. De keuken vanaf 18.00 uur en de Dommelzaal vanaf 21.30 uur (of eerder indien er geen gasten zijn)
   
14.00 uur Aanvang voorbereiding met select gezelschap
   
18.00 uur Even opfrissen
   
19.00 uur BBQ-en met select gezelschap & pre-party
   
00.00 uur Overnachting
   
Zaterdag Jullie grote dag!
   
10.00 uur Bruidskapper en make-up
   
10.30 uur Finishing touch styling binnen en buiten
   
12.00 uur Lunch
   
13.00 uur Ontvangst van de daggasten
   
14.00 uur Trouwceremonie op het trouweiland in de tuin
   
15.00 uur Toast & bruidstaart
   
15.30 uur Borrel in de tuin
   
17.00 uur Diner of BBQ op het overdekte terras
   
19.30 uur Opfrismoment
   
20.00 uur Ontvangst avondgasten
   
20.30 uur Feest
   
01.00 uur Einde feest, uitzwaaien bruidspaar naar de Honeymoonlodge (optioneel)
   
02.00 uur Mogelijkheid voor nazit bij het kampvuur tot in de kleine uurtjes
   
Zondag  
09.30 uur Uitchecken en ontbijt / brunch in de tuin met select gezelschap
   
11.00 uur Start afbouwen en opruimen 
   
14.00 uur Oplevering locatie & vertrek
 
 

Bijkomende kosten naast de huursom:

 • € 500 Schoonmaakkosten
 • € 350 Energiekosten
 • € 500 Borg
 • € 7,50 Linnenpakket p.p. (verplicht)
 • € 1,40 Toeristenbelasting p.p.p.n.
 • € 10 p.p.p.n. voor gebruik kampeerplaatsen

Betalingsvoorwaarden

 • 25% aanbetaling bij boeking
 • 75% + borg uiterlijk 3 weken voor aankomst
 

Specificaties

Prijs
€ 10.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
30 april - 1 oktober
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • fusten streekpilsener (100liter)

Tevredenheid Doe-het-zelf Weekendbruiloft hoogseizoen (vr t/m zo)

Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemene oordeel
9.2
Algehele verzorging
8.9
Inrichting locatie
9.0
Schoonmaak locatie
9.0
Comfort bed
9.0
Comfort douche
8.7
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
26

Gastenboek

 • 8 juli - Liza & Jos Cornet (200 pers) We hebben een te gek feestweekend gehad op de Heische Hoeve. Het was super dat we alles naar wens konden inrichten en gebruiken. Dat vraagt natuurlijk wel de nodige voorbereidingen. Ook onze gasten vonden de locatie helemaal top.
 • 27 september - Carmen en Karin Glorie (100 pers) Unieke locatie voor het organiseren van een wedding-weekend festival. Met zelfs een eilandje waar je bijvoorbeeld de trouwceremonie kunt houden. Zo leuk dat al onze gasten konden blijven slapen in het hotel en op de camping. Onvergetelijk!
 • 12 september - Dynamics BV (100 pers) We hebben de bruiloft van ons dromen gehad op een hele fijne locatie!
 • 5 september - Phi-Ngan en Roland Phan (100 pers) Het is fijn om je eigen bruiloft te kunnen organiseren.
 • 1 augustus - Liebe, Glück und Konfetti (144 pers) Ein wundervoller Ort, der einem das Gefühl von Leichtigkeit verleiht. Man fühlt sich gleich wie im Urlaub.
 • 8 oktober - Karin De Vaan (55 pers) Ik vind de Heische Hoeve en Top locatie. Er hangt een geweldige sfeer en je kan er alle kanten mee op. Je krijgt alle medewerking van het personeel, ook al hebben ze het nog zo druk, ze nemen echt de tijd voor je. Echt gewoon super
 • 1 oktober - Karin De Vaan (55 pers) Wij hebben afgelopen september onze bruiloft gevierd op de Heische Hoeve, en dit was fantastisch. Wij troffen het enorm met het weer, dus konden wij ook trouwen op Het Trouweiland, Gewoon geweldig. De locatie is top en heeft zo'n gezellige uitstraling. Iedereen voelt zich daar meteen thuis. Er is ruimte genoeg en wil je met de hele bubs bij elkaar zitten of even een momentje voor je zelf. Dat kan daar allemaal, er zijn zoveel plekjes waar je heen kunt. Er is ook van alles mogelijk. En heb je een vraag op opmerking, het personeel staat altijd voor je klaar. Ook al hebben zij het druk. Echt een 10 plus voor personeel en zeker ook voor de locatie. Kortom GEWELDIG! Meinard en Karin
 • 10 september - Bruiloft Maureen & Sander (53 pers) Het weer zat helaas niet helemaal mee maar ondanks dat was het een fantastisch weekend geweest. Iedereen was onder de indruk van de locatie!
 • 8 september - Bruiloft Daniel en Manon (100 pers) Wij hebben een geweldig trouwweekend gehad, we waren erg enthousiast.Tops waren er vele; de overdracht, de hulp die we gehad hebben op de vrijdag, en natuurlijk de locatie zelf, die prachtig onderhouden is. Al met al was alles prima geregeld en waren de kamers heel netjes.
 • 3 september - Bruiloft Paul & Evelien (100 pers) Wat een fantastisch weekend hebben we achter de rug. Vrijdag barstten de feestelijkheden al los met een diner voor vrienden en familie en zaterdag was ook echt zo'n topdag.
 • 3 september - Bruiloft Renee & Leo (Bizzey) (100 pers) Het was geweldig! Vivian (weddingplanner het Bruidsmeisje) heeft echt de bruiloft van onze dromen waar weten te maken. De perfecte locatie en geweldig leuke aankleding.
 • 29 augustus - Bruiloft Dick en Rianne (100 pers) Omdat we zo lang hebben gewacht om te trouwen, hebben we al veel bruiloften gezien. We hebben dan ook allemaal elementen die we bij andere bruiloften tof vonden gecombineerd tot onze eigen bruiloft. Om zelf te kunnen genieten hebben we voor een weddingplanner gekozen om op de dag diverse zaken in goede banen te leiden. Een drie-daags evenement waarbij er een kleine club vanaf het begin erbij was. Uiteindelijk kwam er nog het grote publiek á 300 man, en werden we de day after wakker met nog 100 extra slaap gasten. We hadden drie Dj's, een top band, vier foodtrucks, een douglas houten ijsbar, een kok voor de lunch en een bizartoffe locatie waar wij alles zelf mochten regelen en uitvoeren. Kon niet beter!
 • 29 augustus - Bruiloft Marlieke & Alec (90 pers) Ons feest bij de Heische Hoeve was mooier dan we hebben durven dromen. Alles klopte, 3 dagen met familie en vrienden was onbeschrijfelijk bijzonder!
 • 29 augustus - Bruiloft Marlieke & Alec (90 pers) We waren op zoek naar een locatie waar we met al onze gasten konden verblijven. Dan denk je toch al snel aan een hotel of jeugdherberg, of iets in die richting. Wij wilden echt een locatie met veel sfeer, veel buitengelegenheid en iets waar we ons goed zouden voelen. Toen we de Heische Hoeve online vonden, waren we eigenlijk op slag verliefd. De knusse uitstraling, de natuur, de mogelijkheden en 60 slaapplekken! Alles waar we naar op zoek waren!
 • 29 augustus - Bruiloft Kaye en Antoine (125 pers) Trouwen op Heische Hoeve is iets wat ik elk bruidspaar aan zou raden. Een heerlijke plek voor een zomerbruiloft met alles onder een dak. Onder een stralende zonnehemel trouwden wij er in 2015. Een geweldige, bruisende combinatie van Vlaamse en Britse feestvierders. Een dag met een lach en een traan, plezier en een spetterend feest dat tot in de kleine uurtjes doorging. Aanrader!
 • 26 juni - Bruiloft Arjan en Linda (55 pers) Een week na ons trouwweekend kijken wij met enorm veel geluk en plezier terug op het fantastische weekend. Het klinkt wellicht wat cliché maar het is een onvergetelijk weekend geworden op jullie schitterende locatie. Wat was het fijn om met de hulp van onze vrienden en familie het op onze eigen manier in te vullen. Super bedankt en complimenten aan alle medewerkers voor alle hulp zowel voor en tijdens het weekend.
 • 14 januari - Bruiloft Elise & Thomas (120 pers) dat deze locatie aan te bevelen is

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.

Check beschikbaarheid

Specificaties

Prijs
€ 10.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
30 april - 1 oktober
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • fusten streekpilsener (100liter)

Tevredenheid Doe-het-zelf Weekendbruiloft hoogseizoen (vr t/m zo)

Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemene oordeel
9.2
Algehele verzorging
8.9
Inrichting locatie
9.0
Schoonmaak locatie
9.0
Comfort bed
9.0
Comfort douche
8.7
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
26

Blog

 • Lees nu het gratis inspiratiemagazine!
  Een bohemian wedding, een festivalbruiloft of juist een winterwedding? Laat je inspireren en bekijk nu ons gratis inspiratiemagazine >>
 • Bizzey Leo & Renee trouwden op de Heische Hoeve in bohemian sfeer met veel entertainment.
  Rapper Bizzey vierde dit jaar de eerste drie jaar van zijn solocarrière met een groots popconcert in een uitverkochte AFAS Live. In 2014 trouwden Bizzey Leo zijn grote liefde Renée op de Heische Hoeve, helemaal in bohemian, festival...
 • Wie is de mol-deelneemster Evelien de Bruijn trouwde op de Heische Hoeve met haar Paul
  Evelien de Bruijn beleefdeeen ‘topdag’ tijdens haar bruiloft op de Heische Hoeve in 2015. De Hart van Nederland-presentatrice en Wie is de mol-deelneemster trouwde in Brabant met haar voormalige baas en radiomaker Paul van der Lugt....

Bekijk alle blogberichten