Tarieven

Tarieven

Het hoogseizoen begint bij De Heische Hoeve op 1 mei en duurt tot 1 oktober. De herfst- en winterperiode is het laagseizoen. Voor een bruiloft betaal je altijd de huur van de trouwlocatie op basis van 2 overnachtingen. De dag voor je bruiloft, de dag zelf en de dag erna. Zo heb je genoeg tijd om je eigen sfeer te creëren.
 
We hebben overnachtingscapaciteit voor 56 personen (28 hotelkamers). Al onze bruiloftarrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, frisdranken en 2x fust bier (50l) en 40 flessen wijn. Bruiloftarrangementen zonder overnachting, of met maar 1 overnachting zijn bij De Heische Hoeve helaas niet mogelijk.
 
Bezichtigingen doen we alleen op afspraak, aan de hand van een concrete offerte of optie, zodat we zeker weten dat we jullie ook echt kunnen bedienen. Omdat de belangstelling voor onze locatie veel groter is dan wij bruidsparen kunnen bedienen, zijn onze tarieven vast en niet onderhandelbaar. 
 
Bijkomende kosten: 
Borg
€500.00
Schoonmaakkosten
€350.00
Linnenverhuur (verplicht)
€7.50 p.p.
Toeristenbelasting
€1.40 p.p.p.n.
 
 

<< Check hier online onze beschikbaarheid >>

Gastenboek

 • 14 november - Erika & Pascal De Kort (70 pers) Wij hebben een fantastische bruiloft mogen vieren met al onze gasten op Heische hoeve. Heel fijn dat we zelf mochten bedenken en bepalen hoe we de locatie in ging delen. En wat een prachtige natuur en zo mooi onderhouden. Het personeel van de Heische Hoeve was in alles heel behulpzaam en onze gasten en wij, hebben echt het gevoel gehad wat we even met elkaar op vakantie waren tijdens onze bruiloft. Wat een mooie herinnering hebben wij gekregen. Veel liefs Pascal en Erika
 • 27 september - Carmen en Karin Glorie (100 pers) Unieke locatie voor het organiseren van een wedding-weekend festival. Met zelfs een eilandje waar je bijvoorbeeld de trouwceremonie kunt houden. Zo leuk dat al onze gasten konden blijven slapen in het hotel en op de camping. Onvergetelijk!
 • 12 september - Dynamics BV (100 pers) We hebben de bruiloft van ons dromen gehad op een hele fijne locatie!
 • 5 september - Phi-Ngan en Roland Phan (100 pers) Het is fijn om je eigen bruiloft te kunnen organiseren.
 • 8 augustus - Tom en Laura van Zutphen (50 pers) Prachtige locatie, heerlijk om zo'n ruimte voor 'jezelf' te hebben. John is een topper!
 • 1 augustus - Liebe, Glück und Konfetti (144 pers) Ein wundervoller Ort, der einem das Gefühl von Leichtigkeit verleiht. Man fühlt sich gleich wie im Urlaub.
 • 28 juli - Maurice & Marieke Sammels (87 pers) Na 3 jaar vertraging door gedwongen uitstel vanwege corona maatregelen, hebben we in de week van 25 july 2023 toch eindelijk onze trouwerij kunnen houden. De support, behulpzaamheid, en meedenkendheid van het team bij de heische hoeve vooraf, de ruimte en rust in het prachtige gebouw en tuin, kamers voor veel van onze gasten om te overnachten en de dagen na de bruiloft ook gezellig zamen door te brengen, het was allemaal het wachten waard want we hebben echt een super ontspannen maar oh zo mooie bruiloft gehad op deze unieke locatie.
 • 24 juli - Lynn en Yoran O'Callaghan (150 pers) Prachtige locatie, met veel mogelijkheden. Fijn dat de medewerkers altijd bereid waren vragen te beantwoorden of iets op te lossen.
 • 19 augustus - Angelo & Eline Philippi (60 pers) Na een aantal keer onze bruiloft verzet te moeten hebben, hebben we pasgeleden echt onze droombruiloft gevierd. Bij aankomst zag de locatie er al super uit en nadat we het met onze eerste gasten hadden versierd, was het echt een totaalplaatje! Leuk ook dat je alles zelf in de hand hebt zodat je de bruiloft goed kunt personaliseren met allemaal details. Aanrader dus!
 • 13 augustus - Lynn Van Baaren en Bart (100 pers) Wij hebben bij de Heische Hoeve onze droom bruiloft waar kunnen maken!

Inspiratiemagazine

Laat je inspireren

Een bohemian wedding, een festivalbruiloft of juist een winterwedding? Laat je inspireren en bekijk nu ons gratis inspiratiemagazine!

Blog

 • Lees nu het gratis inspiratiemagazine!
  Een bohemian wedding, een festivalbruiloft of juist een winterwedding? Laat je inspireren en bekijk nu ons gratis inspiratiemagazine >>
 • Bizzey Leo & Renee trouwden op de Heische Hoeve in bohemian sfeer met veel entertainment.
  Rapper Bizzey vierde dit jaar de eerste drie jaar van zijn solocarrière met een groots popconcert in een uitverkochte AFAS Live. In 2014 trouwden Bizzey Leo zijn grote liefde Renée op de Heische Hoeve, helemaal in bohemian, festival...
 • Wie is de mol-deelneemster Evelien de Bruijn trouwde op de Heische Hoeve met haar Paul
  Evelien de Bruijn beleefdeeen ‘topdag’ tijdens haar bruiloft op de Heische Hoeve in 2015. De Hart van Nederland-presentatrice en Wie is de mol-deelneemster trouwde in Brabant met haar voormalige baas en radiomaker Paul van der Lugt....

Bekijk alle blogberichten