Bruiloftarrangement details

Bruiloftarrangement details

<< Terug naar zoekresultaten

Doe-het-zelf Weekendbruiloft laagseizoen (vr t/m zo)

€ 7.950,00 incl. BTW

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat ontzettend leuk dat jullie aan de Heische Hoeve denken voor een onvergetelijk feestweekend! Het concept van De Heische Hoeve is uniek in Nederland en bekend tot ver over de landsgrenzen. Wat maakt onze Doe-Het-Zelf-Bruiloft nou eigenlijk zo bijzonder?

Geen verplichtingen of vaste huiscateraar
Natuurlijk ken je de meeste standaardlocaties in jullie omgeving wel, en heb je daar al eerder een feest gehad van familie of vrienden. Maar jullie zoeken echt iets anders, een sfeervolle buitenlocatie waar je helemaal je eigen sfeer kunt bepalen en waar je niet vast zit aan allerlei verplichtingen met de horeca-ondernemer of de huiscateraar. En nee, daar presenteren wij geen rekening voor en we vragen ook geen kurkengeld. Wij willen gewoon dat jullie en wij er allebei een goed gevoel bij hebben. Het is tenslotte jullie feestje!

Sfeervolle buitenlocatie om te trouwen
De sfeer van de kersenboerderij, het landgoed, de boomgaard, de riante tuin en de zalen passen helemaal bij een bruiloft in landelijke sfeer. En niet onbelangrijk: we hebben voldoende parkeerruimte, meer dan 100 gasten kunnen hun auto gratis kwijt bij De Heische Hoeve. De Heische Hoeve beschikt over 28 hotelkamers, dus er is altijd een ruimte voor jullie zelf, waar je tussen de bedrijven door even tijd voor jezelf kunt hebben, maar denk ook aan make-up, de kapper, visagie, of gewoon even het opfrissen of eventueel verkleden.

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie
De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romatisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Styling & decoratie
Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!

Alvast heel veel voorbereidingsplezier toegewenst!

 

 

Tips in de omgeving

In de omgeving van de Heische Hoeve zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Sommigen op loopafstand, anderen op 3-4 autokilometers. Daarnaast zijn er diverse leuke mogelijkheden voor (internationale) gasten om de omgeving te verkennen! We inspireren jullie graag!
 
De Dassenhut
Een absolute aanrader is de Dassenhut! Heerlijk logeren in het bos! Deze fantastische 'honeymoonlodge' ligt op ongeveer 300mtr van de Heische Hoeve en wordt door de meeste bruidsparen gehuurd als bruidssuite. Dichtbij alle gasten, maar toch ook even de ruimte om je in alle rust terug te trekken. Er is zelfs een speciaal geheim bruggetje zodat je door de kersenboomgaard naar de lodge kunt sluipen.
Contactgegevens: Twan & Arieke Kuijpers, Bosweg 1, 5472 LD Loosbroek 06-14641983 / 0413-378847 twankuijpers@kpnmail.nl
 
De Loosbroekse Hooiberg
De Loosbroekse Hooiberg ligt op ongeveer 500mtr (loop)afstand van De Heische Hoeve en beschikt over 4 slaapkamers, 2 huiskamers en 2 badkamers voor 10 gasten. Ideaal om bruiloftsgasten of de cateraar onder te brengen. 
Contactgegevens: Jurgen & Patricia van der Heijden, Bosweg 2 5472 LD Loosbroek  06-43490820 Jurgen.Patricia@hetnet.nl www.loosbroeksehooiberg.nl
 
B&B, groepsaccommodatie en appartement Herkenhoek
De Herkenhoek ligt op 2,2km (fiets)afstand en beschikt over 2 accommodaties. In het appartement kunnen maximaal 6 gasten verblijven, er zijn 3 slaapkamers en 1 badkamer. De
groepsaccommodatie is geschikt voor 10-22 gasten en hier zijn 5 slaapkamers en 2 sanitairruimtes. 
Contactgegevens: Ria & Sjefri van Esch, Hommelsedijk 6a, 5473 Heeswijk-Dinther 06-83055853,
info@herkenhoek.nl  www.herkenhoek.nl   
 
IJsboerderij De Cleefshoeve
IJsboerderij de Cleefshoeve is gelegen op 500mtr van De Heische Hoeve. Hun ambachtelijke boerderij-ijs wordt bereidt met de room en melk van eigen koeien. Ze verhuren ook ijskarren met personeel, bijvoorbeeld voor het dessert op je bruiloft. 
Contactgegevens: Familie van Cleef, Berkenvenseweg 2, 5473 NN Heeswijk-Dinther 0413 229929 j.vancleef@hetnet.nl www.cleefshoeve.nl
 
 
 
Cultuurtips    
Kasteel Heeswijk 3 km - Rondleiding € 7,00 p.p.  www.kasteelheeswijk.nl  
Kilsdonkse Molen 3 km - Rondleiding € 4,50 p.p.  www.kilsdonksemolen.nl  
Museumboerderij 2 km - Rondleiding € 3,50 p.p.  www.museumboerderij.nl  
Binnendieze 15 km - Rondvaart € 8,00 p.p.   www.binnendieze.nl  

Specificaties

Prijs
€ 7.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
1 oktober - 1 mei
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • Fusten bier (100l)

Tevredenheid Doe-het-zelf Weekendbruiloft laagseizoen (vr t/m zo)

Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemene oordeel
8.8
Algehele verzorging
8.7
Inrichting locatie
9.0
Schoonmaak locatie
8.0
Comfort bed
8.3
Comfort douche
7.8
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
12

Gastenboek

 • 14 november - Erika & Pascal De Kort (70 pers) Wij hebben een fantastische bruiloft mogen vieren met al onze gasten op Heische hoeve. Heel fijn dat we zelf mochten bedenken en bepalen hoe we de locatie in ging delen. En wat een prachtige natuur en zo mooi onderhouden. Het personeel van de Heische Hoeve was in alles heel behulpzaam en onze gasten en wij, hebben echt het gevoel gehad wat we even met elkaar op vakantie waren tijdens onze bruiloft. Wat een mooie herinnering hebben wij gekregen. Veel liefs Pascal en Erika
 • 10 februari - Carolien Kamps (105 pers) Fantastisch weekend gehad! Zelf gezorgd voor alles erop en eraan maar zonder zo'n mooie locatie was dit nergens zo gedaagd geworden!
 • 28 oktober - Ilse & Sjoerd van Hooft (100 pers) Mooie locatie, veel eigen mogelijkheden. Zeker aan te raden voor een onvergetelijk weekend.
 • 28 oktober - Art van der Vorm (100 pers) Zeer hulpvaardig personeel, super locatie voor trouwen.
 • 28 oktober - Ilse & Sjoerd van Hooft (100 pers) Jullie hebben een geweldige locatie en we hebben een fantastisch weekend gehad. De gasten waren helemaal verrast. Het was nog beter dan we hadden durven dromen. Met een prachtige herfstzon hebben we een mooie ceremonie buiten gehad. John en Carla bedankt voor jullie hulp!
 • 7 oktober - Wendy van den Boomen (180 pers) Wij kende de heische hoeve van een eerdere bruiloft waar we op het feest aanwezig waren geweest een paar jaartjes terug. Op dat moment zeiden we meteen. Als we gaan trouwen dan moet dat hier zijn. De sfeer is super prettig, je hebt alle vrijheid en kunt het precies invullen zoals je zelf wilt. Wij besloten helemaal geen personeel in te huren en alles samen te doen met ons gezelschap wat er het hele weekend was. Er was direct een super sfeer en iedereen hielp elkaar. Het was in een woord GEWELDIG!

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie
De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romantisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden en foto's maken. En je kan het trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Styling & decoratie
Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. Het is helemaal jullie feestje!

Aantal gasten
Het aantal feestgangers is gemaximeerd op 200 avondgasten (meer kan, maar in overleg). Daarvan kunnen maximaal 56 gasten blijven slapen in de hotelkamers van de Heische Hoeve.

Drank
De verhuur van de locatie is inclusief onbeperkt koffie, thee, onbeperkt frisdrankenassortiment en 5x fust bier (20l) en 40 flessen wijn (rood, wit, rosé, zoet). Extra drank mag je uiteraard zelf regelen of is via ons verkrijgbaar.

Inventaris
Al ons meubilair en servies en glaswerk e.d. staat kosteloos tot je beschikking. We hebben een inventarislijst, deze kun je bij ons opvragen. De aantallen kunnen mettertijd veranderen door dagelijks gebruik, breuk e.d.. Je kunt daarom geen 'rechten' ontlenen aan de lijst, het is slechts een indicatie van de aanwezige materialen. Kom je materialen tekort dan kun je zelf bijhuren. 

Muziek buiten
De Heische Hoeve heeft geen vergunningen voor geluid buiten. Versterkte muziek is buiten niet toegestaan. Akoustische of licht versterkte muziek is als achtergrondmuziek wel mogelijk, maar geen band of DJ buiten dus. Na 22.00 uur mag er sowieso buiten geen muziek meer te horen zijn en moeten de deuren van de feestzaal gesloten worden. Er is airco aanwezig in de zaal.
Wordt deze regel overtreden èn ervaren onze buren overlast? Dan ben je de borg kwijt en gaan de betreffende buren op jullie kosten uit eten. In het uiterste geval kan het feest zelfs worden stilgelegd. Houd daar dus rekening mee! 

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan op de Heische Hoeve. We maken een uitzondering voor blinde-geleide-honden en eventueel een hond die de trouwringen komt brengen.

Vuurwerk
Vuurwerk en/of wensballonnen zijn niet toegestaan op onze locatie. In verband met overlast voor de buren en de hoeveelheid bomen die er op en om de locatie zijn.

Concept Programma

We hebben hieronder een concept-programma opgesteld, louter om jullie een beetje te inspireren. Uiteraard kun je helemaal je eigen gang gaan, dus gooi dit programma lekker overboord als je zelf een hele andere invulling voor ogen hebt. Hopelijk kunnen we jullie hiermee organisatorisch een beetje op weg helpen.
 
Vrijdag
13.30 uur Inloop & ontvangst
  De Leijgraafzaal is voor jullie beschikbaar vanaf 13.30 uur. De kamersleutels reiken we uit zodra de kamers schoon zijn. De keuken vanaf 18.00 uur en de Dommelzaal vanaf 21.30 uur (of eerder indien er geen gasten zijn)
   
14.00 uur Aanvang voorbereiding met select gezelschap
   
18.00 uur Even opfrissen
   
19.00 uur BBQ-en met select gezelschap & pre-party
   
00.00 uur Overnachting
   
Zaterdag Jullie grote dag!
   
10.00 uur Bruidskapper en make-up
   
10.30 uur Finishing touch styling binnen en buiten
   
12.00 uur Lunch
   
13.00 uur Ontvangst van de daggasten
   
14.00 uur Trouwceremonie op het trouweiland in de tuin
   
15.00 uur Toast & bruidstaart
   
15.30 uur Borrel in de tuin
   
17.00 uur Diner of BBQ op het overdekte terras
   
19.30 uur Opfrismoment
   
20.00 uur Ontvangst avondgasten
   
20.30 uur Feest
   
01.00 uur Einde feest, uitzwaaien bruidspaar naar de Honeymoonlodge (optioneel)
   
02.00 uur Mogelijkheid voor nazit bij het kampvuur tot in de kleine uurtjes
   
Zondag  
09.30 uur Uitchecken en ontbijt / brunch in de tuin met select gezelschap
   
11.00 uur Start afbouwen en opruimen 
   
14.00 uur Oplevering locatie & vertrek
   
 
 

Bijkomende kosten naast de huursom:

 • € 500 Schoonmaakkosten
 • € 500 Borg
 • € 350 Energiekosten
 • € 7,50 Linnenpakket p.p. (verplicht)
 • € 1,40 Toeristenbelasting p.p.p.n.
 • € 10,- Per kampeerplaats voor 2 p.p.n.

Betalingsvoorwaarden

 • 25% aanbetaling bij boeking
 • 75% + borg uiterlijk 3 weken voor aankomst

Specificaties

Prijs
€ 7.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
1 oktober - 1 mei
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • Fusten bier (100l)

Tevredenheid Doe-het-zelf Weekendbruiloft laagseizoen (vr t/m zo)

Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemene oordeel
8.8
Algehele verzorging
8.7
Inrichting locatie
9.0
Schoonmaak locatie
8.0
Comfort bed
8.3
Comfort douche
7.8
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
12

Gastenboek

 • 14 november - Erika & Pascal De Kort (70 pers) Wij hebben een fantastische bruiloft mogen vieren met al onze gasten op Heische hoeve. Heel fijn dat we zelf mochten bedenken en bepalen hoe we de locatie in ging delen. En wat een prachtige natuur en zo mooi onderhouden. Het personeel van de Heische Hoeve was in alles heel behulpzaam en onze gasten en wij, hebben echt het gevoel gehad wat we even met elkaar op vakantie waren tijdens onze bruiloft. Wat een mooie herinnering hebben wij gekregen. Veel liefs Pascal en Erika
 • 10 februari - Carolien Kamps (105 pers) Fantastisch weekend gehad! Zelf gezorgd voor alles erop en eraan maar zonder zo'n mooie locatie was dit nergens zo gedaagd geworden!
 • 28 oktober - Ilse & Sjoerd van Hooft (100 pers) Mooie locatie, veel eigen mogelijkheden. Zeker aan te raden voor een onvergetelijk weekend.
 • 28 oktober - Art van der Vorm (100 pers) Zeer hulpvaardig personeel, super locatie voor trouwen.
 • 28 oktober - Ilse & Sjoerd van Hooft (100 pers) Jullie hebben een geweldige locatie en we hebben een fantastisch weekend gehad. De gasten waren helemaal verrast. Het was nog beter dan we hadden durven dromen. Met een prachtige herfstzon hebben we een mooie ceremonie buiten gehad. John en Carla bedankt voor jullie hulp!
 • 7 oktober - Wendy van den Boomen (180 pers) Wij kende de heische hoeve van een eerdere bruiloft waar we op het feest aanwezig waren geweest een paar jaartjes terug. Op dat moment zeiden we meteen. Als we gaan trouwen dan moet dat hier zijn. De sfeer is super prettig, je hebt alle vrijheid en kunt het precies invullen zoals je zelf wilt. Wij besloten helemaal geen personeel in te huren en alles samen te doen met ons gezelschap wat er het hele weekend was. Er was direct een super sfeer en iedereen hielp elkaar. Het was in een woord GEWELDIG!

In deze stap checkt u online of het door u gewenste arrangement nog beschikbaar is op de aangegeven datum. Indien de datum is volgeboekt, worden alternatieve data aangedragen.

TIP: als je een meerdaags arrangement kiest, is het voldoende als de aankomstdatum groen is. Het is geen probleem als de volgende dagen rood zijn.

Check beschikbaarheid

Specificaties

Prijs
€ 7.950,00 incl. BTW
Aantal personen
Minimaal 40
Arrangement
incl drankpakket
Beschikbaar
1 oktober - 1 mei
Check beschikbaarheid

Offerte Reserveren

Inclusief

 • 2x overnachting voor 56 personen op basis van 2 persoonskamers
 • 40 flessen wijn
 • Onbeperkt koffie & thee
 • Onbeperkt frisdrank assortiment
 • Locatiehuur
 • Fusten bier (100l)

Tevredenheid Doe-het-zelf Weekendbruiloft laagseizoen (vr t/m zo)

Vriendelijkheid personeel
9.3
Algemene oordeel
8.8
Algehele verzorging
8.7
Inrichting locatie
9.0
Schoonmaak locatie
8.0
Comfort bed
8.3
Comfort douche
7.8
Aanbevelingspercentage:
100%
Aantal metingen:
12

Blog

 • Lees nu het gratis inspiratiemagazine!
  Een bohemian wedding, een festivalbruiloft of juist een winterwedding? Laat je inspireren en bekijk nu ons gratis inspiratiemagazine >>
 • Bizzey Leo & Renee trouwden op de Heische Hoeve in bohemian sfeer met veel entertainment.
  Rapper Bizzey vierde dit jaar de eerste drie jaar van zijn solocarrière met een groots popconcert in een uitverkochte AFAS Live. In 2014 trouwden Bizzey Leo zijn grote liefde Renée op de Heische Hoeve, helemaal in bohemian, festival...
 • Wie is de mol-deelneemster Evelien de Bruijn trouwde op de Heische Hoeve met haar Paul
  Evelien de Bruijn beleefdeeen ‘topdag’ tijdens haar bruiloft op de Heische Hoeve in 2015. De Hart van Nederland-presentatrice en Wie is de mol-deelneemster trouwde in Brabant met haar voormalige baas en radiomaker Paul van der Lugt....

Bekijk alle blogberichten