Tarieven

 

 

 

 

Gastenboek

  • 16 april - Brugmans Vloeren B.V. (40 pers) Wij hebben zaterdag een geweldige dag gehad!!
  • 15 april - Mercer (Nederland) BV (9 pers) Het is heel leuk en prettig om met een groep bij jullie te verblijven!
  • 12 april - Mercer (Nederland) BV (9 pers) Uitstekende locatie met super enthousiaste eigenaar voor een groepsarrangement. Met name het gebruik van een eigen vleugel incl. bar werd erg gewaardeerd.
  • 3 april - N. Finke (20 pers) iedereen was zeer tevreden. accommadatie voldeed aan alle wensen. vriendelijke groeten van bruidspaarFinke.
  • 3 april - alterDomus (42 pers) Super leuk teambuildinguitje gehad. Geschikt voor grote groepen. Zeker een aanrader!!
  • 1 april - Kindercentrum ZieZoo (36 pers) We hebben erg genoten van de Brabantse gastvrijheid. Het outdoor programma was erg leuk en goed verzorgd. Outdoor cooking overtrof onze verwachtingen qua menu met 2 jonge gezellige koks. De zalen en de kamers zijn erg sfeervol en de service is enorm vriendelijk. Kwaliteit eten en drinken top, met bewuste biologische keuzes. Wij vierden het 12 1/2 jarig jubileum van ons bedrijf en dat werd door iedereen als zeer geslaagd ervaren.
  • 29 maart - Blik op Werk (15 pers) Echt lekker er even tussenuit op het Brabantse platteland en genieten van Brabantse lekkernijen terwijl je zakelijk ook nog vooruitgang boekt. Top!
  • 29 maart - Blik op Werk (15 pers) Prettige locatie voor teamdagen. Goede verzorging en met je team de avond bij de open haard kunnen doorbrengen. De dag beginnen met een fris hoofd doordat het direct aan een bos gelegen is. Vriendelijk personeel dat graag meedenkt en een bezoekje aan de destilleerderij is echt leuk. Mooi verhaal!
  • 27 maart - Witlox van den Boomen B.V. (11 pers) WVDB komt zeker nog een keer terug voor bedrijfsdagen bij De Heische Hoeve, het is ons goed bevallen!
  • 25 maart - SAB Profiel BV (37 pers) Uiteindelijk is het een prettige onderneming.

Tarieven

et hoogseizoen begint bij De Heische Hoeve op 1 april en duurt tot 1 november. De winterperiode is het laagseizoen. Voor een bruiloft betaal je altijd de huur van de trouwlocatie op basis van 2 overnachtingen. De dag voor je bruiloft, de dag zelf en de dag erna. Zo heb je genoeg tijd om je eigen sfeer te creëren. We hebben overnachtingscapaciteit voor 60 personen (28 hotelkamers). Al onze bruiloftarrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee, frisdranken en 2x fust bier (50l) en 40 flessen wijn. Bruiloftarrangementen zonder overnachting zijn bij De Heische Hoeve helaas niet mogelijk.

Bezichtigingen doen we alleen op afspraak, aan de hand van een concrete offerte of optie, zodat we zeker weten dat we jullie ook echt kunnen bedienen. Omdat de belangstelling 2-3 keer groter is dan wij bruidsparen kunnen bedienen, zijn onze tarieven vast en niet onderhandelbaar. 

Bijkomende kosten: 

Borg €500.00
Schoonmaakkosten €350.00
Linnenverhuur (verplicht) €7.50 p.p.
Toeristenbelasting €1.35 p.p.p.n.
 
   

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  Zondag  kantoor gesloten  
       
  E-mail trouwen@heischehoeve.nl  
 

Nog beschikbaar 2018:

 

13 juli 2018 12.00 uur - 
15 juli 2018 17.00 uur

 

27 juli 2018 12.00 uur - 
29 juli 2018 17.00 uur