Trouwen op de boerderij

Trouwen op de boerderij

De Heische Hoeve is het bedrijf van Dennis Hurkmans & Ezra Leeger. Deze echtelieden steken al meer dan 10 jaar ziel en zaligheid in hun onderneming met als doel om gasten te laten genieten van een unieke beleving op het platteland van Brabant. De combinatie van een kersenteeltbedrijf met distilleerderij en proeflokaal en een gastvrije vergaderboerderij met 26 hotelkamers aan de rand van natuurgebied De Maashorst is uniek in zijn soort. 

De Heische Hoeve is dè landelijke locatie om te trouwen op de boerderij met tuinen, waterpartijen en een heus eiland voor de ceremonie. Geen verplichtingen of vaste huiscateraar! Bring your own. Een uniek trouwconcept op een unieke Brabantse boerderij.

 
Dennis Hurkmans & Ezra Leeger in hun boomgaard met op de voorgrond de echte ouderwetse Udense Spaansche kersen, 2010
 
De Heische Hoeve ligt aan de rand van Natuurgebied de Maashorst en de andere boerderij van Dennis en Ezra ligt er zelfs midden in. Dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant heeft ook een agrarische natuurvereniging “De Maashorstboeren”, waar Dennis en Ezra bij zijn aangesloten. Deze actieve club van boeren, burgers en buitenlui in en om de Maashorst is zeer begaan met het ontwikkelen en promoten van streekproducten. Ook Dennis en Ezra proberen daar een steentje aan bij te dragen. 
 
Daar waar de roots van Dennis op de boerderij liggen, heeft Ezra geen enkele boerderijervaring van huis uit. Inmiddels heeft Ezra een blog met de titel “Klompen en Naaldhakken” waarin zij regelmatig schrijft over haar belevenissen op de boerderij en over het boerenleven, bezien door de bril van een frisse, eigenzinnige en creatieve dame, die het Brabantse Boerenleven soms met verwondering gade slaat.
 
In 2009 schreef weekblad Elsevier een leuk achtergrondartikel over De Heische Hoeve. Klik hier om dat artikel te lezen >>