Trouwen Tilburg

De Heische Hoeve is dè landelijke locatie om te trouwen vlakbij Tilburg met tuinen, waterpartijen en een heus eiland voor de ceremonie. Geen verplichtingen of vaste huiscateraar! Bring your own!

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie vlakbij Tilburg

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Trouwen op een romatisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen en vervolgens met alle gasten kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden. En je kan het trouwtijdstip zelf bepalen.

Zelf je bruiloft regelen op deze manier heeft een aantal voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Dat zit allemaal in de accomodatiehuur inbegrepen. Dus al die voordelen bij elkaar opgeteld is het absoluut de moeite waard om 35km te rijden vanaf Tilburg.

Trouwen in Brabant Trouwen Den Bosch
Trouwen Eindhoven Trouwen Tilburg
Trouwen Nijmegen Trouwen Oss
Trouwen Uden Trouwdag
Trouwen Trouwen Veghel
Trouwen op de boerderij Trouwen in de tuin
Buiten Trouwen Romantisch trouwen
Trouwerij                                     

 

 

 

 

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  Zondag  kantoor gesloten  
       
  E-mail trouwen@heischehoeve.nl  
 

Nog beschikbaar 2018:

 

13 juli 2018 12.00 uur - 
15 juli 2018 17.00 uur

 

27 juli 2018 12.00 uur - 
29 juli 2018 17.00 uur