Trouwen Den Bosch

 

 

 

 

Gastenboek

  • 16 april - Brugmans Vloeren B.V. (40 pers) Wij hebben zaterdag een geweldige dag gehad!!
  • 15 april - Mercer (Nederland) BV (9 pers) Het is heel leuk en prettig om met een groep bij jullie te verblijven!
  • 12 april - Mercer (Nederland) BV (9 pers) Uitstekende locatie met super enthousiaste eigenaar voor een groepsarrangement. Met name het gebruik van een eigen vleugel incl. bar werd erg gewaardeerd.
  • 3 april - N. Finke (20 pers) iedereen was zeer tevreden. accommadatie voldeed aan alle wensen. vriendelijke groeten van bruidspaarFinke.
  • 3 april - alterDomus (42 pers) Super leuk teambuildinguitje gehad. Geschikt voor grote groepen. Zeker een aanrader!!
  • 1 april - Kindercentrum ZieZoo (36 pers) We hebben erg genoten van de Brabantse gastvrijheid. Het outdoor programma was erg leuk en goed verzorgd. Outdoor cooking overtrof onze verwachtingen qua menu met 2 jonge gezellige koks. De zalen en de kamers zijn erg sfeervol en de service is enorm vriendelijk. Kwaliteit eten en drinken top, met bewuste biologische keuzes. Wij vierden het 12 1/2 jarig jubileum van ons bedrijf en dat werd door iedereen als zeer geslaagd ervaren.
  • 29 maart - Blik op Werk (15 pers) Echt lekker er even tussenuit op het Brabantse platteland en genieten van Brabantse lekkernijen terwijl je zakelijk ook nog vooruitgang boekt. Top!
  • 29 maart - Blik op Werk (15 pers) Prettige locatie voor teamdagen. Goede verzorging en met je team de avond bij de open haard kunnen doorbrengen. De dag beginnen met een fris hoofd doordat het direct aan een bos gelegen is. Vriendelijk personeel dat graag meedenkt en een bezoekje aan de destilleerderij is echt leuk. Mooi verhaal!
  • 27 maart - Witlox van den Boomen B.V. (11 pers) WVDB komt zeker nog een keer terug voor bedrijfsdagen bij De Heische Hoeve, het is ons goed bevallen!
  • 25 maart - SAB Profiel BV (37 pers) Uiteindelijk is het een prettige onderneming.

Trouwen Den Bosch

De Heische Hoeve is dè landelijke locatie om te trouwen vlakbij Den Bosch met tuinen, waterpartijen en een heus eiland voor de ceremonie. Geen verplichtingen of vaste huiscateraar! Bring your own!

Trouw op een schitterende kersenboerderij onder de rook van Den Bosch.

De Heische Hoeve is een officiële trouwlocatie, dus je kunt alles onder 1 dak doen. Je trouwt op een romatisch eiland in de tuin! Wat is er nou leuker dan trouwen met al jullie gasten die bovendien ook nog kunnen blijven slapen? En er zijn meer voordelen: gelijk een toast uitbrengen, de bruidstaart aansnijden. En je kan je trouwtijdstip helemaal zelf bepalen.

Zelf je bruiloft regelen bij De Heische Hoeve heeft ook veel voordelen wat betreft decoratie en aankleding. Jullie bepalen helemaal zelf de aankleding zoals tafeldecoratie en bloemen. Je kunt standaard de middag voor de bruiloft al terecht om alles aan te kleden en je kunt ook die avond al voorovernachten met een (deel van het) gezelschap zodat jullie fit aan de start verschijnen. Dat zit allemaal in de accomodatiehuur inbegrepen. Je hebt zelf invloed op alles: je verzorgt zelf de indeling van de zaal en de tuin en hoe je de tafels wilt hebben staan. Losse tafels? Lange rijen? Of juist gezellige hangtafels? Bouw je eigen sfeer. Al ons meubilair en servies e.d. staat kosteloos tot je beschikking. En dat vlakbij Den Bosch! Wat wil je nog meer.

Trouwen in Brabant Trouwen Den Bosch
Trouwen Eindhoven Trouwen Tilburg
Trouwen Nijmegen Trouwen Oss
Trouwen Uden Trouwdag
Trouwen Trouwen Veghel
Trouwen op de boerderij Trouwen in de tuin
Buiten Trouwen Romantisch trouwen
Trouwerij                                     

   Werkdagen 7.30 - 21.00 uur  
     
    Zaterdag 9.00 - 17.00 uur
       
  Zondag  kantoor gesloten  
       
  E-mail trouwen@heischehoeve.nl  
 

Nog beschikbaar 2018:

 

13 juli 2018 12.00 uur - 
15 juli 2018 17.00 uur

 

27 juli 2018 12.00 uur - 
29 juli 2018 17.00 uur